Moeten we de tent zelf opbouwen, of helpen bij het opbouwen?

Alle tenten kunnen door u zelf gebouwd worden. U krijgt voor ieder tent die u huurt een handleiding mee met instructie voor het opbouwen en afbreken. Natuurlijk kunnen wij dit ook voor jullie verzorgen.

Heb ik een vloer nodig in een kampeertent?

Niet altijd. Maar door gebruik van een vloer voorkom je dat kou uit de grond optrekt,
en je koude voeten krijgt. Ook zorgt de vloer dat het gras niet kapot gelopen wordt.

De ondergrond is niet helemaal vlak, is dit erg?

Nee, in principe kunnen we ook op ongelijke ondergronden een tent plaatsen.

Uiteraard is een vlakke ondergrond wel aan te raden voor het comfort, en slaaptenten kunnen dan strakker worden opgespannen. Twijfelt u over de ondergrond, neem dan gerust even contact op.

Kan ik in de winter ook een tent huren?

Ja hoor, dat is geen enkel probleem.

Moeten we een vergunning aanvragen voor de tent?

In de wet staat, dat er bij aanwezigheid van meer dan 50 personen, een melding bij de gemeente gedaan dient te worden. Per gemeente verschilt dit hoe je dit moet doen. Ook de kosten hiervoor verschillen per gemeente.

Moet er ook borg betaald worden voor de gehuurde spullen?

Wij rekenen een borg van €50,- per tent. Eventuele schades worden wel doorberekent evenals schoonmaakkosten die moeten worden gemaakt als de tenten extreem vies worden ingeleverd.

Wanneer kunnen we een tent of spullen afhalen en terugbrengen?

Ophalen kan tijdens de openingenstijden. Mocht dit echt niet uit komen, dan kan er in overleg een andere afspraak gemaakt worden.

Wat zijn jullie bezorgtijden?

De standaard bezorgtijden zijn dezelfde tijden als de openingstijden van ons magazijn. U wordt door ons vooraf op de hoogte gebracht wanneer de chauffeur bij u langs komt. Neem dus contact op wanneer u andere bezorgtijden wenst.
Staat uw vraag er niet bij?

Wij helpen u graag: